skip to Main Content

CotY Complete Transformation: Daniels Design & Remodeling

Repurposing Kitchen Spaces and Delivering Timeless Design

The clients wanted to improve their kitchen layout and function, brighten up the space and update cabinets and finishes. Daniels Design & Remodeling re-purposed the existing nook, updated kitchen with new cabinets, appliances, flooring, walls, finishes and fixtures; as well as re-worked the ceiling aesthetic. They love entertaining and wanted additional seating. We enhanced the visual connection within the workspace by improving circulation throughout. Additionally, we converted existing nook to a convenient Butler’s Pantry/Scullery where chef prep functions could be easily accessible, not as visibly. Our timeless design delivered a restructured kitchen using updated design elements, storage options and a streamlined the circulation.

See more projects by Daniels Design & Remodeling

Before

After

Back To Top